Lattiz® ‘Latte made easy’

Met een Lattiz® maakt u 6 cappuccino’s in een minuut. Telkens wanneer u op de knop van het apparaat drukt, komt uit de bag-in-box (4 L) het melkproduct in de juiste verhouding van eiwitten en vet om mooi melkschuim te maken. Groot voordeel: er is geen reiniging nodig. Alle onderdelen die met zuivel in contact komen, gooit u in 1x weg als de bag-in-box leeg is. Een bag-in-box bevat 140 porties. En nog een andere innovatie: het melkproduct is na het eerste gebruik nog 7 dagen ongekoeld houdbaar.

Lattiz® maakt succes simpel: ‘Latte Made Easy’. Elke dag weer.

Cappuccino, latte macchiato of koffie verkeerd. Van alle koffies in de Nederlandse Horeca is bijna 80 procent een variant met melk. Toch is melk opschuimen een hele kunst, zeker bij drukte in uw zaak en bij wisselend personeeel. Lattiz® is dan de perfecte oplossing.

Lees meer

Lattiz®

Eén derde van de koffie die in de horeca wordt besteld, is een cappuccino of een latte macchiato. Voor het horecapersoneel kost het vaak relatief veel tijd om een goede, stevige melkschuimlaag te maken. Bij BLOOSS coffee hebben we hier de perfecte oplossing voor in huis: de Lattiz® van FrieslandCampina. Dit is een professionele machine voor in de horeca die met één druk op de knop een hoge kwaliteit melkschuim produceert.

Zes cappuccino’s in één minuut

De compacte machine levert een constante kwaliteit en heeft slechts 6 knoppen. Met deze knoppen kan elke horecamedewerker of Barista een cappuccino, latte macchiato of koffie verkeerd maken. Met een snelheid van 6 cappuccino’s per minuut bedient u snel en gemakkelijk uw klanten. De machine hoeft niet speciaal gereinigd te worden. Alle onderdelen die met melk in aanraking komen, worden na gebruik verwijderd. De machine wordt gespoeld na het verwisselen van een bag-in-box en aan het begin en eind van de dag. Dit wordt eenvoudig via een paar stappen in het menu begeleid. Dit zorgt dus voor nog meer gebruiksgemak.

Ook is gebleken dat Lattiz® gebruikers gemiddeld een stijging van 30% realiseren in bestelde consumpties van warme dranken door de constante kwaliteit en snelheid.