JURA WE8 Dark Inox

JURA WE8 Dark Inox

Koffiemachine voor op je werk

De Jura WE8 Dark Inox is een espressomachine in de zakelijke lijn van het Zwitserse merk Jura. Met deze koffiemachine maak je met een druk op de knop espresso, cappuccino, koffie en latte macchiato.

Koffiemachine voor kantoor met 5 tot 15 koffiedrinkers

De dagcapaciteit van de Jura WE8 Professional Dark Inox ligt tussen de 30 en 60 koppen. Hij is daarmee ideaal voor bedrijven of afdelingen waar vijf tot vijftien koffiedrinkers zitten.

Groot waterreservoir: 3,2 liter

Met een inhoud van 3,2 liter is het waterreservoir geschikt voor ongeveer 25 koppen koffie. Daarna vul je hem weer bij. In principe is dat dus ongeveer 1 keer per dag bij een gemiddeld verbruik. In het bonenreservoir kun je 500 gram koffiebonen kwijt

Jura WE8 Dark Inox mét het P.E.P. systeem

Heb je koffiedrinkers op kantoor die standaard een dubbele espresso drinken omdat de koffie anders niet sterk genoeg is? Met het P.E.P. systeem van Jura zul je hen niet meer horen klagen. Deze exclusieve en baanbrekende techniek van Jura zorgt voor een volle koffiesmaak aan je espresso.

Latte macchiato en cappuccino met één druk op de knop

Je hebt op de rechterkant van de machine een aparte uitloop voor cappuccino en latte macchiato. Met een druk op de knop komt uit deze uitloop eerst het verse fijnschuim, daarna in een vloeiende beweging je koffie. Jura wordt veel geroemd om zijn dikke melkschuim.

Eenvoudige dagelijkse reiniging

Geen gedoe met onderdelen die los moeten. Aan het einde van de dag start je het reinigingsprogramma voor het melksysteem. Dit programma reinigt de melkuitloop volautomatisch in twee minuten. De beste cappuccino van verse melk met eenvoudige reiniging.